Uncategorized

2019 | Újdonságok

Halihóó!! 🙂

Hűű. Nagyon rég nem voltam itt. Igazából sok blogposztom volt tervben, de az egyiknél elveszítettem az inspirációmat s elhanyagoltam mind a témát, mind a blogot. Azután jöttek az ünnepek, jött az új év, vele együtt a sok munkahelyi stressz, önmagam elvesztése majd megtalálása, illetve végre valahára, az egyik legnagyobb álmom beteljesedése – az összeköltözés.

Decemberben lefoglalt az, hogy mindenkinek, de főleg Zolikának készítsem el az ajándékait, hiszen ő ismét kapott egy adventi naptárat is tőlem. Ezzel töltöttem a mindennapjaimat. Ünnepek alatt mindenkihez jártunk fel- s alá, és pihentünk. Sokat. Ránk fért, mert fárasztó év volt.

Januártól kezdtük el a lakáskeresést, és ezzel párhuzamban próbáltuk hozni az elvárt teljesítéseket munkában is, de nagyon nehéz volt a kettőt első helyen tartani. Egyelőre bérelni szeretnénk egy lakást ketten Zolikával, s Zilah nagyon kicsi város, kevés a lehetőség, nagy a kereslet rájuk – legalábbis nagyobb, mint amire számítottunk. Erről amúgy írni fogok több bejegyzést is, hátha valakinek hasznára lesz.

A munkát nem fogom nagyon részletezni. Belebotlottam egy nagy akadályba, ami miatt nagyon hátraestem. Igyekeztem mégis hajtani, de mégse ment olyan jól. Február végére próbáltam nem a negatívumokra összpontosítani, hanem inkább arra koncentráltam, ami számomra jelen pillanatban a legfontosabb, mármint a költözködés. Kaptunk is lakást, aminek a sztorija megér egy külön misét, és apránként nekiálltunk összeszedni a nekünk való dolgokat.

Jelen pillanatban nincs sok dolgom, úgyhogy leültem a gép elé, hogy beszámoljak nektek az eltűnésem okairól. A jövőben számíthattok tőlem lakáskereséssel, költözéssel, lakbér kereséssel kapcsolatos bejegyzéseket, illetve azokat a bejegyzéseket is hozom, amivel el vagyok maradva.

Hamarosan találkozunk! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s