Uncategorized

Élménybeszámoló | Egy hét az életemben

Ahoj!!

Ismét jelentkezem egy másabb fajta bejegyzéssel, amelyben gondoltam, leírom, hogy miből áll egy átlagos (ez esetben mondjuk átlag feletti is) hetem. Nem láttam értelmét annak, hogy egy napomról írjak, mert az úgy elég unalmas, hiszen nem sok érdekes dolog történik velem egy nap folyamán. Egy hét lefolyásáról viszont sokat tudok írni, főleg most, mivel a 25. születésnapom előtti hetemet mutatom be.

Hétfő – június 25.

Reggel korábban keltem, mint szoktam, mert mentem, hogy készítsenek nekem képet az új személyimhez, mivel ideje kicserélni. Előre féltem, hogy most se fog jól sikerülni, s már terveztem is, hogy ha nem leszek vele megelégedve, akkor elveszítem… Igen, tudom, first world problem, de mit csináljak, ha az önértékelésem nem ott van, ahol lennie kell? Azután mentem munkába, amit már őszintén nem tudom, hogy milyen volt, mert mostanában rettenetesen szélsőséges a munka, vagy jó, vagy rossz, de sosem átlagos, s emiatt kicsit összefolyik már az egész. Este pedig mentem ki a barátnőimmel, mert sok mesélnivalónk volt egymásnak.

Kedd – június 26.

Kedden nem történt semmi érdekes. Mint mondtam, a munka mostanában mikor milyen, s minthogy idegeskedjek miatta, inkább kerülöm a témát. Délután se történt semmi érdekes. Olvastam, Pinteresten kerestem inspirációt az új dizájnra, tornáztam. Egy átlagos nap az átlagos életemben.

Processed with VSCO with hb2 preset

Szerda – június 27.

Szerdán munkában szedegettem össze az utolsókat a targetemhez, arra koncentráltam, illetve egyeztettem a barátnőimmel a hétvégét, mivel velük külön ünnepeltem. Délután az unokahúgommal játszodtam, este pedig mentem Zolikához, ami nagyon jól telt, mert beszélgettünk össze-vissza mindenről, boroztunk, néztünk filmet, ami egyikünknek se tetszett különösebben. Jó volt.

Csütörtök – június 28.

A nővérem 28. születésnapja. Nem volt itthon sajnos, úgyhogy nem tudtuk együtt megünnepelni, de megkapta már az ajándékát tőlem előző hétvégén. Munkában ismét nem volt semmi érdekes, délután itthon unalmamba tesztelgettem néhány ötletemet a dizájnal kapcsolatosan. Eddig nem jártam sikerrel, idegesít, hogy viszonylag keveset nyújt ilyen téren a WordPress. Végül úgy döntöttem, hogy majd akkor állok neki ismét, amikor több időm lesz rá, mert nem lesz elég 2 óra ahhoz, hogy egy normális kinézetet varázsoljak. És persze, ekkor kaptam meg az első utasításomat arra a kalandra, amit Zolika szervezett a szülinapomra.

36707660_1758764870866732_1802728444216213504_n

Péntek – június 29.

Ekkor lett kész az új személyim. Meg vagyok vele elégedve, úgyhogy nem kell elveszítsem… Mentem munkába, intéztem a dolgaimat, majd rendeltem 3 pizzát (ami kicsit soknak bizonyult), hogy ünnepeljem meg a munkatársaimmal a születésnapomat. Kaptam tőlük egy nagyon klassz nyaklánc és fülbevaló szettet, nagyon örültem neki. Délután mentünk anyukámmal meg az unokahúgommal venni nekem cipőt, mert azt kértem a családomtól ajándékként. Este mentem ki a barátnőimmel, tőlük is kaptam rengeteg ajándékot, és még egy régi barátnőm is, aki pincérnő azon a helyen, ahol voltunk mi, meglepett egy szelet cheesecake-vel, amin három gyertya volt. Nagyon meglepődtem, és nagyon jól esett. Úgy általában egy nagyon klassz nap volt.

Szombat – június 30.

A SZÜLINAPOOOM!!! El sem hiszem, hogy betöltöttem a 25. évet. Nem tudom felfogni, hogy milyen gyorsan telik az idő, hogy egyik nap végzed az általános iskolát, másik nap meg készülsz munkába menni….

De ne térjünk le az útról, mert erről a mesés napról muszáj többet beszéljek. Reggel fél 10-re kellett kész legyek, mert várt engem Zolika. Fogalmam sem volt, hogy mire készült, mert meglepetésnek szánta, s mikor találkoztunk, az első feladatom az volt, hogy olvassak végig 25 okot, amiért szeret engem, s mindez egy-egy kép hátára volt írva. Nagyon szép meglepetés volt, s nagyon meghatódtam, amit Zolika nem hisz el nekem, mert nem sírtam. A meglepetés pedig egy mozizással teli nap volt, Kolozsváron. Megérkeztünk oda, hotelben aludtunk, pedig a kis sunyi elhitette velem, hogy egy barátunknál fogunk lakni… A filmeket egy helyi plázában néztük meg, s a tervezett 3 helyett csak kettőre ültünk be végül, mert éhesek voltunk. A filmekről többet írtam Snitten, lejebb linkelem majd a karcot róla. Életemben először ettem burritot, életemben először ittam Starbucks kávét, ami nem volt rossz, de átlag feletti sem. Láttunk egy román vloggert, akinek szerepelünk a videójában egy másodperc erejéig. Igaz, akkorák vagyunk, mint két hangya, de a lényeg, hogy láttuk őt. Most először voltam a kis tónál, ami van a pláza mellett. Vettem magamnak egy pofátlanul olcsó ruhát a Terranovában. Este beültünk egy pizzázóba, ahol ettünk valami szendvicset, ami kicsit oda volt égve, de semmi gond, később pedig egy üveg Hugóval zártuk a napot. Persze, ezeken kívül is kaptam ajándékokat Zolikától, tényleg fantasztikus volt az a nap, életem legszebb szülinapja. Nagyon kitett magáért, úgyhogy most is nagyon szépen köszönöm neki!

36425157_1977712215595576_7331959067801288704_n

Vasárnap – július 1.

Egy átlagos hét és egy átlagon felüli hétvége utolsó napja. Bátyám 26. születésnapja. Reggel felkeltünk Zolikával, siettünk reggelizni, mert sokáig aludtam. Úgy döntöttünk, hogy nem ülünk be több filmre, mert anyukám várt minket haza ebédre, úgyhogy amíg volt buszunk haza, addig beültünk egy kávéra. Az út haza szar volt, mert sokan voltak a buszon, a sofőr néha fűtést, néha hűvös levegőt fújt ránk, amiről ő lehet, hogy azt hittem, hogy ki volt egyensúlyozva, de nem volt egyáltalán. Hátul is ültünk, s na… Nem voltam épp a legjobb állapotban. De végül hazaértünk, ahol megint várt rám néhány ajándék, anyukám készített nekem cheesecake-et, odaadtam bátyámnak is az ajándékát, és délután aludtunk egy jót Zolikával.

Tényleg nagyon szép volt ez a hét, eszméletlen volt a szülinapom is, ami kiterjedt egy egész hétvégére. Ennél szebbet nem is kívánhattam volna magamnak, és nincs is annál jobb, mint az ilyen fontos napokat azokkal tölteni, akiket a legjobban szeretsz.

Jelentkezem majd még ilyen heti beszámolókkal. Ha lesz valami rendkívüli esemény, akkor talán napi beszámolókkal is megleplek titeket, illetve gondolkodtam azon, hogy készítsek majd reggeli és esti rutinos bejegyzéseket is.

Nektek hogy néz ki egy átlagos hét az életetekben?

Bejegyzés a filmekről: https://snitt.hu/karcok/37579

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2018/07/04/nem-olvasos-kihivasok-kormos-kihivas-18-vibralas/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek forrása: saját, Zolika

Képszerkesztő: VSCO, BeFunky

Legyen egy szép estétek! 🙂

Little Things

One thought on “Élménybeszámoló | Egy hét az életemben

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s