off

Off | 2

Szerelmesnek lenni jó, ugye? Szerintem igen. Az egyik legjobb érzés, amit tapasztalhatunk életünk során.

De mi az igazság a szerelem körül? Csak egyszer jön, és minden más alkalommal, amikor azt hitted, hogy szerelmes vagy, tulajdonképpen nem is voltál, mert csak egy lelkitárs létezik mindenki számára? Vagy lehetsz szerelmes többször, de mindig másképp, mert ugye eleve különböznek egymástól az emberek, akikbe szerelmes voltál, akkor az érzelmek sem hasonlíthatnak egymásra? Lehet a szerelem több fajta? Vagy van egy általános sémája, amit ha egy kapcsolatod alatt követsz, akkor tudod meg, hogy te abba az emberbe szerelmes vagy?

Bonyolult, tudom. Vagy csak mi bonyolítjuk túl? Nem is nagyon lehet elkerülni a szerelem túlkomplikálását, hiszen a szerelem egy roppant összetett dolog, szerteágazó, hatalmas, összerázó, mégis szívmelengető.

IMG_20160823_193558

Szerintem több féle szerelem létezik. Szerintem nincs azzal baj, ha már több ember láttán kezd hevesebben dobogni a szíved, mert nem tudsz parancsolni neki. Én valahogy mindkét szemszögben hiszek… Úgy érzem, hogy lehetsz többször szerelmes az életed során, mégis van egy, amiről tudod, hogy a te életedbe tökéletesen beleillik, és ezt érezni fogod akkor, amikor belecsöppen a hétköznapjaidba.

Én is voltam többször szerelmes.

Szerelmes voltam az első szerelem gondolatába. Szerelmes voltam abba a tudatba, hogy valaki ennyire meg tudja dobogtatni a szívem, hogy van kiről álmodozzak, van ki után vágyjak, majd végül abba, hogy van ki összetörje a szívem. Ebből sok bonyodalom következett az életemben, de mégsem bánom, hiszen annak ellenére, hogy egyáltalán nem teljesedett ki ez a szerelem, mégis kaptam én is belőle egy kicsit. Megismerhettem végre én is a szerelmet.

Szerelmes voltam a vágyba. Szerelmes voltam a tudatba, hogy nekem is van valakim, aki látszólag ugyanúgy odavan értem, mint én érte, hogy valaki vágyik utánam, és a társaságom után. Szerettem azt, hogy mondhatom neki, hogy szeretlek, pedig valahol mélyen tudtam én, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen, és egy pillanatig sem értettem meg, hogy miért. De szép volt. Még az elválásunk is szép volt. De csak volt.

img_20170827_144606_326950574508.jpg

Szerelmes voltam a barátságba. Talán ez az, ami a legfájdalmasabb volt, hiszen azt hittem, hogy ami működik a barátságban, az működhet egy párkapcsolatban is. Az, hogy sok közös vonásunk van, és hasonlít az érdeklődési körünk, és hogy sok geek viccet tudunk elsütni, mert mindketten megértjük. Azt hittem, hogy ez kell nekem, pedig nem erre volt szükségem. S talán ha el kéne mondjam, hogy melyik kapcsolatomat bánok, akkor ezt mondanám, és nem azért, mert szörnyű volt, hanem azért, mert emiatt elveszítettem egy remek barátságot, amit nem lehet már visszahozni, és amilyenben sosem lesz már szerintem részem.

Így jutottam el hozzá. Én hiszek abban, hogy bele kellett kóstoljak több fajta szerelembe ahhoz, hogy értékelni tudjam azt, amiről tudom, hogy rám van szabva. Ő az számomra, aki úgy hiányzott az életemből, mint egy utolsó puzzle darab a képből. Ő az, aki beleillik minden képbe, amit az álmodozásaim során alkottam. Ő az, akivel érzem, hogy minden akadályt, ami adódik, ketten győzzük le, aki kitart mellettem annak ellenére, hogy úgy amúgy mennyire elcseszett ember vagyok. Aki mellett már nem álmodozom, hanem tervezek.

IMG_20160822_160808

Aki régóta olvas, az tudja, hogy a legutolsó bekezdésben Zolikáról áradozok. Ma ünnepeljük a második évfordulónkat, így én neki dedikálom ezt a bejegyzést. Boldog évfordulót a legdrágább kincsemnek! 🙂

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2018/03/22/tag-irl-avagy-a-valo-eletben-book-tag/

Még több off: https://crissymrn.wordpress.com/category/reszletkerdes/off/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek forrása: saját, Zolika

Képszerkesztő: VSCO, BeFunky

Zolikával később, veletek viszont szerdán találkozom legközelebb. Szép hetet nektek! 🙂

Little Things

Advertisements

2 thoughts on “Off | 2

 1. The purpose of the wiring is always to distribute power from
  your battery to devices located during the entire vehicle.
  If brakes aren’t getting serviced an automobile the brakes will to start with squeak making a large amount of noise and then it
  will scrape contrary to the rotor making it more difficult for the automobile to decelerate
  or stop, whether it is still not serviced the brake
  pad can even drop out causing more damage and hang
  the trucker at risk to a significant accident. It’s fitted while using the Movement
  Management System Star utilities, working out courses Information System, plus the Instantly Identify System to offer the power to provide a full
  research in to the working condition.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s