2017 · Uncategorized

Crissymas ’17 | Ajándékötletek fiúknak/férfiaknak

Hó hó hó, halihóó!! 🙂

Már a negyedik nap. Igen. És még mindig az ajándékozásnál tartunk, mert szorít kicsit az idő, de még mindig jól állunk ez ügyben. Még. Most megpróbálkozom a lehetetlennel, és összeírok néhány dolgot, aminek szerintem örülnének a fiúk.

Megmondom őszintén, a lányoknak is nehéz ajándékot adni, viszont sokkal könnyebb általános ajándékokat adni, amiknek úgy nagyjából minden lány örülne. Én legalábbis magamból és a a barátnőimből indultam ki. A fiúk szerintem nehezebb esetek, főleg ahogy idősödnek, mert ők sokkal másabban működnek, mint mi. Például Zolika: ő imádja a kütyüket és a zenét és a biciklizést, ami tök szuper, mert legalább van honnan válogassak, ha ajándékot kell neki adjak valamilyen alkalomból, de őt például nem tudnám nagyon levenni a lábáról egy romantikusabb ajándékkal. A testvéreimről nem is beszélve. 😀

Ugye a férfiaknak szokás bort adni ajándékba. Én legalábbis mindenhol azt láttam, hogy a nőknek csokit, a férfiaknak egy üveg bort adnak ajándékba eseményeken, és hasonlók. Mondjuk én nőként kaptam már bort ajándékba, úgyhogy lehet, hogy ez mindenkire vonatkozó általános ajándék, de most a fiúké a főszerep. Szerintem ezt lehet adni bárkinek, aki persze +18. Például bátyám nem iszik alkoholt, de gyűjti őket, és elég szépen gyarapodik a kollekciója. Úgyhogy én a bort javaslom. Ha nem tudjátok, milyen fajtát szeret, tippeljétek meg a személyiségéből. Vagy vegyetek sört, és dekoráljátok ki valahogy, például rénszarvakkal. A piás szetteket sem hiába találták ki.

Vicces feliratú pólók. Vagy nem viccesek, de feliratosak. Vagy valamilyen módon személyre szabottak, például biciklis, vagy Star Warsos, vagy fotós, vagy bármilyen, amit tudod, hogy szeret az illető. A méretét tudd meg, s nyert ügyed van ezzel is. Ugyanígy a csészék is. Bátyám minden nap abból a The Godfatheres csészéből issza a kávéját, amit tőlünk kapott tavaly karácsonyra, úgyhogy ezzel sem lehet nagyon mellélőni.

Kütyük. Ez egy nagyon általános dolog, de jó az, hogy tág az elektronika világa, mert ha ismered közelről az illetőt, akit meg kell ajándékozz, akkor tudod, hogy nagyjából mi iránt érdeklődik. Lehet válogatni egerek közül, mousepad, esetleg egy jobb minőségű fülhallgató. Vagy ha Xbox vagy Playstation tulajdonos, akkor lehet neki venni egy játékot hozzá. Egy fitness-karkötőnek is biztosan örülne. Vagy hangszóró – persze, ha nincs már neki.

Ha szeret borotválkozni, akkor egy elektromos borotva biztosan jól jön, vagy egy olyan szett, amihez van borotva, és borotvahab, és hasonlók. Ha pedig nem borotválkozik, és szereti a szakállát, akkor vegyél neki hozzá egy fésűt, vagy egy szakállápoló szettet. A múltnap a DM-ben láttam valami hasonló Balea szettet.

A parfümök is olyan ajándékok, aminek bárki örülne. A fiúk ilyen szempontból is könnyebb esetek, a lányok nagyon válogatósak ilyen téren, mert aki az édes illatot szereti, az nem biztos, hogy odavan a virágos illatúért. Nekem például van olyan parfümöm, amit ajándékba kaptam, de nem nyúltam hozzá, mert valami citrusos illata van, és én azt nem szeretem. A fiúk szerintem inkább a biztosra mennek, s általában ugyanolyat vásárolnak maguknak, úgyhogy elég megfigyelni azt, hogy milyen parfümjük volt/van. Vagy a drogériában lehet válogatni a jobbnál jobb illatok közül. Én ellennék órák hosszát ezzel. 🙂

Nos ezek lennének az én ötleteim azok számára, akiknek halvány lila dunsztjuk sincs arról, hogy mit tudnának ajándékozni az életükben jelenlévő férfiaknak. Ismét igyekeztem általános dolgokat felsorolni, remélem, segít rajtatok is ez a lista.

Szerintetek minek örülnének igazán a férfiak? Várom a ti ötleteiteket és javaslataitokat itt hozzászólásban, vagy üzenetben bármelyik social media felületemen, illetve légyszi meséljétek el nekem, ha bevállt valami az általam felsorolt ajándékötletek közül.

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2017/12/15/crissymas-17-ajandekotletek-lanyoknak-noknek/

Crissymas ’17: https://crissymrn.wordpress.com/category/crissymas/2017/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek forrása: saját

Képszerkesztő: BeFunky

Holnap jelentkezem egy újabb karácsonyi bejegyzéssel. Szép estét nektek továbbra is, és köszönöm, hogy velem tartotok ebben a kalandban! 🙂

Little Things

One thought on “Crissymas ’17 | Ajándékötletek fiúknak/férfiaknak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s