2017 · Uncategorized

Crissymas ’17 | Karácsonyi kívánságlistám

Hó hó hó, halihóó!! 🙂

A Crissymas második napján úgy gondoltam, bemutatom nektek a saját kis kívánságlistámat. Tudom, hogy önzetlen kellene lenni, és szerény, és azt mondani, hogy nekem nem kell semmi, meg hasonló, de tudjuk, hogy mindenkinek van egy titkos listája. S tapasztalatom szerint sokkal könnyebb ajándékozni úgy, hogy tudod, hogy a másik mire vágyik.

Nekem amúgy nem hosszú a listám, csak néhány dolog van rajta, viszont ezeknek mind nagyon örülnék, és nem biztos, hogy olyan dolgok, amiket én megvenném magamnak. Ha nem kapom őket meg ajándékba, akkor talán.

file_1643152_6KeFR1

 

Például J. K. Rowling: Harry Potter and the Philosopher’s Stone könyvének 20. évfordulójára készített kiadása. Persze, a Hugrabugos kellene nekem. Persze, a keménytáblás kiadás. Nagyon szeretném a magaménak tudni, és igazából ha nem lenne a fám alatt idén, akkor a közeljövőben úgyis beszerezném.

c5c2e8284acaf72aa9c1cf24393100ff

 

 

Aminek nagyon örülnék még, az levendula lenne – de cserépben. Aki ismer jól, az tudja, hogy én a tulipánt szeretem nagyon, és a levendulát, és tavaly kaptam Zolikától egy csokor levendulát, ami még mindig megvan, de azért nagyon szeretném, ha lenne nekem cserépben is. Nem tudom sajnos, hol lehet ilyet kapni, én a virágárusoknál eddig nem igazán láttam…

il_570xN.1113965493_s5mg

Nagyon szeretném, ha lenne egy olyan kicsi ezüst láncom, aminek van egy kicsi medálja. Nem tudom, milyen medál tetszene nekem, de igazából bármi, ami engem képvisel: könyv, rák (mint csillagjegy), egy kutyamancs, vagy mittudom én. Nem tudom. Csak legyen valamim, amit mindig hordanék.

res_60c02c79b6090ea1a5423d608ed7c8ca_450x450_si4p

És, hogy legyen valami olyan is, ami egy praktikus dolog is, hogy ne okozzak túl sok fejtörést azoknak, akik nem szeretik nagy dobra verni az ajándékozást, és könnyebb megoldásokat keresnek (khm, Zolika)… Terveztem beszerezni egy elektromos fogkefét is, de amúgy nagyon örülnék annak, ha kapnék egyet ajándékba, mert kevés embernek számoltam be erről a tervemről. Nem értek hozzá, nem tudom, melyik lenne a jobb, szóval a képen lévő az első olyan, amit láttam az eMagon.

hmgoepprod

És végül, de nem utolsó sorban, nagyon nagyon örülnék egy pihi puhi fürdőköpenynek, aminek csuklyája is van, és lehetőleg világos rózsaszín vagy fehér vagy valami cuki mintás. Ezt már tavaly is kértem karácsonyra, de a családom sajnos már sehol se talált, úgyhogy hátha hátha hoz idén egyet az angyalka. 🙂

 

 

Hát ez lenne az én kívánságlistám. Persze nem baj, ha nem kapok meg innen semmit, örülni fogok bárminek, amit kapok, viszont igazság szerint jobban izgulok azért, hogy vajon a szeretteimnek tetszeni fognak az én ajándékaim, mint az, hogy én mit fogok kapni. Aki ismer személyesen, vagy aki olvassa a blogom legalább nyár óta, az tudja, hogy sokan vagyunk testvérek, s idén megkönnyítettük egymás dolgát azzal, hogy Secret Santa-t szervezünk, s csak egyiket kell megajándékozzuk. Szerintem szuper ötlet, nem tudom, hogy nem jutott eddig eszünkbe.

Ti mit szeretnétek, ha hozna nektek az angyalka? Tényleg, kinél jár az angyalka, és kinél a Jézuska? Mi azt hiszem, mindkettőt használtuk gyerekkorunkban. De tényleg, osszátok meg velem gondolataitokat itt vagy tudjátok, a szokásos lejebb linkelt elérhetőségeim közül bármelyikén. 🙂

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2017/12/13/crissymas-17-karacsonyi-dekor-diy/

Crissymas 2017: https://crissymrn.wordpress.com/category/crissymas/2017/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek forrása: saját; Harry Potter 20th Edition, cserepes levendula, nyaklánc, fogkefe, fürdőköpeny

Képszerkesztő: BeFunky

Holnap jelentkezem egy újabb karácsonyi bejegyzéssel. Szép estét nektek továbbra is, és köszönöm, hogy velem tartotok ebben a kalandban! 🙂

Little Things

One thought on “Crissymas ’17 | Karácsonyi kívánságlistám

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s