havi tervek · Uncategorized

Havi tervek | December 2017

Halihóó!! 🙂

Nagyon belejöttem a rutinba, írogattam az előző hónap összesítőjét, közbe terveztem a decemberi hónapot. Aztán abbahagytam.

Miért?

Mert az idei decemberem nem a tervekről fog szólni. Decemberben nem arra fogok koncentrálni, hogy siessek kihívásokat teljesíteni. Decemberben nem fogom könyvek és filmek és sorozatok köré építeni a szabadidőmet. Decemberben akkor fogok olvasni és képernyőt meg TV-t bámulni, amikor kedvem támad rá.

Decemberben az ajándékokra fogok koncentrálni, hogy a szeretteimet boldoggá tehessem karácsonykor. Decemberben a szobámat ismét hangulathoz illő dekorációkba fogom öltöztetni. Decemberben titeket szeretnélek szórakoztatni ünnepi bejegyzésekkel.

Decemberben utazni fogok. Ismét Milánóba repülünk, ott töltjük Zolikával az idei karácsonyt. Szilveszerkor pedig ismét Gyulára megyünk. A kettő között anyukám születésnapját is megünnepeljük.

Ez lesz az utolsó havi tervező bejegyzés, amit írok. Lehet, hogy idővel visszajönnek ezek a bejegyzések, de egyelőre úgy tűnik, hogy többször vallok csődöt a tervek szempontjából, mint sikert, és emiatt sokszor elfelejtek élvezni egy jó könyvet meg egy jó filmet. Úgyhogy ezt a bejegyzés-sorozatot ezennel lezárom.

Nagyon szívesen fogadok tőletek hozzászólásokat, kérdéseket, megjegyzést akár itt, akár a szokásos elérhetőségeim közül bármelyiken. Meséljetek, ti mit terveztek decemberre? Ti is utaztok el, vagy itthon ünnepeltek? Milyen ajándékoknak örülnétek? Miket terveztek ajándékozni, és kinek? Milyen bejegyzéseknek örülnétek?

Kukkantsátok meg ezeket is:

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2017/12/04/havi-osszesitesek-november-2017/

Előző havi tervek: https://crissymrn.wordpress.com/category/napjaim/havi-tervek/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek forrása: saját

Képszerkesztő: VSCO, https://www.befunky.com/

Little Things

2 thoughts on “Havi tervek | December 2017

  1. I am now not positive the place you are getting your info, however great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thank you for wonderful information I used to be looking for this information for my mission.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s