havi összesítések · Uncategorized

Havi összesítések | November 2017

Halihóó!!

Tudom, tudom, novembernek már 3 napja vége, de hosszú hétvége volt, és ezt ki is használtam rendesen. Majd később megtudjátok, miért. November felett mégsem mehetek el úgy, hogy nem összegzem, úgyhogy nem nyúzom tovább a szót, jöjjön egy kis visszatekintés erre a hónapra.

Két kihívást buktam el. Az egyik a Nagy Őszi Olvasmánylista 2017. Nem maradt sok könyv hátra novemberre, viszont elhúzódott minden, úgyhogy inkább csak hónap végén foglalkoztam vele. A novemberi tervekben felsoroltak közül csak George Orwell: 1984 könyvét és Julie Buxbaum: Három dolgot mondj című könyvét olvastam el, a többit vagy nem fejeztem be vagy neki se fogtam. Viszont elolvastam őt is: Suanne Laqueur: An Exaltation of Larks.

A másik kihívás, amit buktam, az a Filmes kihívás 2017. Hátramaradt 16 film, amit esélytelen kb., hogy megnézzek, úgyhogy nem nagyon erőltettem tovább. Lehet, hogy jövőre megpróbálom, de az igazság az, hogy nem megy nekem az, ha kritériumok szerint nézek vagy olvasok valamit. Azzal szeretnék foglalkozni, ami érdekel, így sok elem a listáról nem érdekel. Viszont így is néztem filmeket egyedül is és Zolikával is. Ketten néztük őket: A majmok bolygója – Háború. A szépség és a szörnyeteg, A mennyország gyermekei, Híd Terabithia földjére. Egyedül pedig őket néztem: The Outcasts és Szex és New York.

A szokásos sorozatokat néztem, ezekről nem tudok semmi extrát mondani. Befejeztem a Szex és New Yorkot és a The Originals negyedik évadát. És persze, nálunk is sorra került a Stranger Things. Szerintem gyengébb volt, mint az első évad, lassabban indult, Millie Bobby Brown pedig nem remekelt úgy, mint az előző évadban. Noah Schnapp viszont… Hűű, szerintem ő volt most a legjobb színész a gyerekek közül.

Postcrossingról sajnos nem tudok nyilatkozni, és szüneteltetnem kell egész jövőig, mert sajnos kicsit összejöttek most a dolgok számomra. 😦

Az a rengeteg könyv közül, amit olvastam ebben a hónapban, az a Három dolgot mondj volt. Meg is írtam az értékelésembe, hogy a végét újra fogom olvasni, és valószínű, hogy hamarosan az egész könyvet újraolvasom, mert miért ne. 😀 A filmek közé kettőt is sorolnék, ami tetszett: A majmok bolygója – Háború és a Híd Terabithia földjére. Nem tudom, sorozatok közül talán a Rólunk szól a kedvenc ebben a hónapban. Cseppet sem meglepő módon ismét rákattantam egy YouTube csatornára, most Jess and Gabriel lett a favorit. Más kedvencekről itt írtam még.

Amúgy nem történt semmi extra novemberben. Voltam egy buliban, fél órát ültem. Sok időt töltöttem a barátnőimmel. Sok időt töltöttem Zolikával, és töltöttünk külön is szinte 4 napot, mivel ő el volt utazva, és amikor megszokod, hogy valakit minden nap látsz, akkor kicsit furcsa, hogy nincs ott. Hiányzott nagyon, de lefoglaltam magam, bár ez már inkább decemberbe folyt bele. Ja, és az unokahúgommal is sok időt töltöttem. Idegileg is megpróbáltató hónap volt (mondom én, hogy a november mindig szar), és erősen gondolkodom valamin ezzel kapcsolatosan, de kicsit félek tőle.

Nektek hogy telt ez a hónap? Nagyon szívesen várom a beszámolóitokat itt, vagy a lentebb említett elérhetőségek közül bármelyiket. Beszélgessünk. 🙂 A linkeket szokás szerint a nevekbe rejtettem.

Előző bejegyzésem: https://crissymrn.wordpress.com/2017/11/29/nem-olvasos-kihivasok-5-dolog-amit-meg-kell-tenned-osszel/

Előző hónapok összesítése: https://crissymrn.wordpress.com/category/napjaim/havi-osszesitesek/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek forrása: saját

Képszerkesztő: VSCO, https://www.befunky.com/

Little Things

One thought on “Havi összesítések | November 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s