Szezoniális kedvencek · Uncategorized

Szezoniális kedvencek | Ősz 2017

Halihóó!! 🙂

Long time no see

Össze kellene szedjem egy kicsit magam, ugye? Nem jó ez a hébe-hóba összedobált szócsata itt a blogon, úgyhogy valami rutint ide is kellene hozzak. Bár a múltnap eszembe jutott egy jó ötlet, ami heti egy bejegyzést jelentene, de egy kis csavarral, azt szerintem jövőtől bevetem.

Anyway

Pár nap van még hátra az őszből, és tudom, hogy azt mondtam az évszak elején, hogy jó fíílingem van az idei ősszel kapcsolatosan, mert szuper dolgok fognak történni, mégsem lett meg szinte semmi abból, amit akkor kitaláltam. De ez nem baj, sőt, mert attól még az elmúlt pár hónap mégis fantasztikusan sikerült, és alakult a saját tempója szerint. Ezért döntöttem úgy, hogy összedobok egy ilyen mit szerettem az őszben bejegyzést. Tudom, hogy volt már hasonló tag pár hete, de ez különbözni fog, mert itt konkrétan 2017 őszéről fogok beszélni, és csupán a pozitívumokat fogom kiemelni.

Az egyik legfontosabb dolog, amit ki szeretnék emelni, az az, hogy hazaköltözött az egyik 15778383_1370298369701295_466898584_olegjobb barátnőm. Ez nem is tudom, mi legyen. Kedvenc mozzanat? Kedvenc esemény? Kedvenc történés? Igen, ez a legutóbbi talán a legközelebbi megnevezés ehhez az egészhez. Sok mindent köszönhetek annak, hogy ő hazajött. Például erősödött az iránta érzett szeretetem és tiszteletem. Tényleg, ő az egyik legerősebb személy, akit ismerek, s nem tudom, hogyan csinálja, de tanulhatnék tőle. Ennek köszönhetően erősödött meg a barátnőim közötti kötelék is, és tudom, hogy sok megpróbáltatás ért mindegyikünket több héten keresztül, de egyre jobban működik minden, és egyre többet találkozunk. Hek, én egyre többet mozdulok ki. Úgyhogy igen, ezt muszáj volt megemlítenem.

Az ősz kedvenc embere minden szépítés és elfogultság nélkül Zolika volt. Az anyukám received_10154531986941682szoros versenyben áll vele, de Zolika kiérdemelte ezt a helyezést, ezt a titulust, vagy nem is tudom. Nagyon furcsa vagyok, hogy így válogatok emberek között, de nem tudok szemet húnyni afelett, hogy mennyi mindenben erősödtünk mi ketten, a kapcsolatunk, mennyi helyzetben látott engem, és mégis itt van még mindig mellettem. Ő a legjobb ember, akit ismerek, és nincs olyan nap, hogy ne legyek hálás, hogy az életemben van, és a páromnak nevezhetem, és mindenkinek kívánok egy Zolikát az életébe – nem, az enyémet nem adom. 🙂

Na jó, könnycseppeket letörölni, testet felrázni, és felkészülni az őszies őszi kedvencekre. 🙂

Muszáj mutassak nektek két ruhadarabot, amit egyszerűen imádtam ebben a hónapban. Kicsit csalás lenne, ha két kedvencet avatnék, mert minden másból egyet hozok, úgyhogy szokásomhoz híven ismét csavarok egyet a dolgokon, és kettőbe osztom a ruhás kérdés. Lesz egy kedvenc kinti és egy kedvenc benti ruhadarabom. Azaz van egy kedvenc kinti és egy kedvenc benti darabom.

A kedvenc kinti darabom egy olyan téli kabát, amit egy outletben vettem november elején, és Zolika választotta ki nekem. 170 lej (kb. 11700 forint) volt, ami szerintem nemIMG_20171112_141408_562 sok ehhez a kabáthoz képest, és Bershka. Azért imádom nagyon, mert belül puha, és meleg, és érzem, hogy veszlődök el benne, és imádom. Emellett… drum rolls… Szétválasztható!! Azaz a bundát ki lehet szedni a kabátból, és lehet szőrme nélkül hordani a “melegebb” napokon. Azt még nem próbáltam, hogy milyen csak a bundit hordani, mert az a rész amúgy kivűl füss anyag (van ilyen szó???), de a cipzárja befele van fordítva. Úgyhogy nem tudom. Amúgy ne aggódjatok, mert műszőrme, soha nem hordanék igazit.

Processed with VSCO with m5 presetNa és a kedvenc benti ruhadarabom az kétség kívül a Pepcos papucsom. Imádom!! Ugyanolyan kék, mint a kabátom, és ugyanolyan bundis, mint a kabátom, és azt írja rajta, hogy FRIYAY! LET THE WEEKEND THERAPY BEGIN. Nagyon meleg, és puha, és kényelmes, és imádom hordani, pedig annyira nem vagyok papucsmániás. Nem tudom már, hogy mennyibe került, de 20 lej fölött biztosan nem volt (kb. 1350 forint). És amúgy keresem a fürdőköpeny társát ennek a papucsnak. Nem muszáj kék legyen, viszont feltétlenül legyen puha, és legyen csuklyája.

A kedvenc gyertyámat az előbb gyújtottam meg először, amióta megvan, ésProcessed with VSCO with t1 preset természetesen az is a Pepcoból van (nem, nem támogat a Pepco), és valami almás fahéjas illatú. Mondanom sem kell, hogy teljesen beleszerettem… Ez is megvan már egy ideje, de halasztottam a meggyújtását, mert ez inkább télies, karácsonyi illat, de már nem bírtam tovább. Imádom, mert tényleg érződik az illat, nem ver át a cimkén lévő kép, ráadásul kívülről barna, belülről viszont piros! How cool is that? Csupán 6 lej, ami kb. 480 forint, szóval nem vészes az ára.

Kedvenc hónapom nem volt, viszont úgy általában szerettem az egész évszakot. S nem, nem ilyen deep dolgok miatt, nem a különböző értékek és érzelmek miatt, amiket hordozott magával, hanem magát az évszakot a szó szoros értelmében szerettem. Tudom, hogy hülyeségnek tűnik, de nekem tetszett az, hogy fokozatosan hűlt le az idő, hogy szép átmeneti évszak volt, nem volt épp annyira változatos. A rothadó leveleket viszont nem szerettem. Egyszer megcsúsztam egyen s majdnem elestem. Meséltem egy kolléganőmnek ezt, s kiröhögött. De mégis… Ki a fene csúszik még meg leveleken??

Azt hittem, hogy több dolgot fogok itt felsorolni, de majd a havi zárásban szerintem meg lesz még említve egy-két dolog. Lehet, hogy hagyományt csinálok belőle, s minden évszak végén írok egy hasonló bejegyzést. Végülis a pozitivításra kell koncentrálni, arra, ami szép volt, és jó.

A többi nem számít… 🙂

Ti mit szerettetek az idei őszben?

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2017/11/18/off-legnagyobb-felelmeim/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek forrása: saját, Zolika, Norbi

Kép szerkesztő: https://www.befunky.com/, VSCO

Csodálatos telet kívánok nektek! 🙂

Little Things

2 thoughts on “Szezoniális kedvencek | Ősz 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s