havi tervek · Uncategorized

Havi tervek | November 2017

Halihóó!! 🙂

Nem is tudom, hogy kezdjem el ezt a bejegyzést. Gondoltam valami olyasmire, hogy “Hát igen… Itt van november… Mindjárt vége az évnek…”, vagy “El sem hiszem, hogy már november van. Muszáj lesz előkeressem valahonnan az eltűnt időt.” De semmi sem passzol most ide, hiszen oké, múlik az idő, nem lehet leállítani, blá blá blá, de engem jobban leköt az a gondolat, hogy november van. November, ami számomra a második legutáltabb hónap az évből. Novemberben mindig mindenem rosszul megy. Mindig, minden évben van valami szar novemberben, s elhagy minden reményem, és letargikus hangulatba kerülök, s wááá. Nem is fűzök hozzá nagy reményeket, mert tudom, hogy nem lesz jó hónap. Mondjuk nem tudom azt se, ha ismét rossz lesz – csak remélni tudom, hogy nem.

De nyavalygás ide vagy oda, haladni kell a dolgokkal. Kiélvezem a szabadidőmet amíg csak lehet, mert jövő ilyenkor ki tudja, mi lesz. Úgyhogy most is szépen olvasni fogok, sorozatozni, filmezni, képeslapozni, meg szocializálódni amennyire tőlem csak telik.

Be kell fejezzem a Nagy Őszi Kihívást, amiből az októberi punnyadásomnak köszönhetően hátramarad öt darab könyvem. Kezdeni fogom G. R. R. Martin: Királyok csatájával, mert az lesz a legnehezebb, aztán nem tudom, ha ebben a sorrendben, de velük fogom folytatni: George Orwell: 1984Lev Grossman: A varázslókJulie Buxbaum: Három dolgot mondjJ. R. R. Tolkien: A szilmarilok. Még van két új könyv az ebook olvasómon, amit most nem említek meg, de majd meglátjuk hónap végén, ha belefértek-e novemberbe.

A sorozatok maradnak ugyanazok. Nem sorolom ismét fel, az októberi zárásban és októberi tervekben már említettem őket. A Sex and the City után kellene keressek magamnak valami más sorozatot, s még nem tudom, hogy mi legyen, vagy ha lesz valami egyáltalán helyette. Nem tudom, ezt is meglátjuk hónap végén.

Filmekkel szeretnék még foglalkozni ebben a hónapban. Be fogom fejezni a Titanicot és a Schindler listáját, és nagyon nagyon meg szeretném nézni a 12 Years a SlaveThe Wolf of Wall StreetThe Last Samurai és az American Sniper. Mindegyik filmet szégyen, hogy idáig halogattam, szerintem ma este neki is vágok valamelyiknek.

Postcrossingon még mindig nem kértem címeket. Lehet, hogy várok fizetésig. Még nem tudom, wáá, nem szeretek dönteni, brühüühühühühhhüüüüüüüü…

Mást nem nagyon tervezek novemberre. Talán a blogra fordítok több időt, mert decemberben nem lesz sok időm, szóval több mint valószínű, hogy a filmek mellett dekorációkat gyártok majd. Vagy kifestőzök, mert elég rég nem kifestőztem. Vagy szedem szét a naplómat, mert azt sem tettem rég. Ilyen izgalmas dolgokkal fog az életem telni. 🙂

Ti miket terveztek erre a hónapra? Osszátok meg velem gondjaitokat, gondolataitokra itt vagy bármelyik felületen, amit az elérhetőségeimben felsoroltam. Minden felsorolt könyv, film, sorozat molyos és snittes oldala felbukkan, ha rákattinttok a neveikre. 🙂

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2017/11/01/havi-osszesito-oktober-2017/

Előző havi tervek: https://crissymrn.wordpress.com/category/napjaim/havi-tervek/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Kép: saját

Képszerkesztő: https://www.befunky.com

Szép estét nektek, és kitartást az új hónapra! 🙂

Little Things

One thought on “Havi tervek | November 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s