havi tervek · Uncategorized

Havi tervek | október 2017

Halihóó!! 🙂

Vasárnap van, és október első napja, ez a kettő pedig szerintem egy fantasztikus páros. Tudjátok, hogy szeretem a vasárnapokat, mert olyan nyugisak, és vasárnap mindig olyan frissnek érzem magam. Ma is fél 2-ig aludtam, és nem tudom, este hogyan fogok elaludni, de valahogy csak összejön. Most fél 7 van, és mégis úgy érzem, hogy van időm megcsinálni mindent, amit mára terveztem, mert azt hiszem, nem megyek ma sehova, és van időm csak magammal és a dolgaimmal foglalkozni. Persze, miután elment bátyám, mert hazalátogatott a hétvégére, s mindjárt indul vissza, és az én szobámban lakott addig, amíg itthon volt.

Októbert pedig különösen várom, mert ha a szeptember nem volt olyan hűű, de jó, akkor hátha ez most az lesz. Egyre jobban veszi fel az ősz színeit a körülöttem lévő világ, és annyira hideg sincs még, hogy megutáljam mostanra az őszt. Kivéve este, akkor már pokoli hideg van. De hiszek a vonzás törvényében, és hiszem, hogy az fog történni, amit bevonzok az életembe, és ha rossz kedvű vagyok, akkor olyan lesz az életem is, úgyhogy igyekszem fenntartani a mostanában elárasztó boldogságot és pozitivítást. Úgyhogy én mosollyal a számon vágok neki az ősznek.

És Andy Weir: A marsi című könyvével. Molyon már néhány napja bejelöltem, hogy jelenleg őt olvasom, de nem olvastam sokat belőle, mert minden mást csináltam. A könyvekhez rajta kívül csak George R. R. Martin: Királyok csatáját tervezem konkrétan be. Azért reménykedek csak e két könyv elolvasásában, mert 1. a Királyok csatáját a könyvtárból fogom kikölcsönözni, oda meg 2 héten belül vissza kell vinni, hacsak nem hosszabbítom meg a kölcsönzést, és 2. félek attól, hogy hogyan fogok vele haladni. Úgyhogy ha időm lesz, akkor vagy egy ebookot fogok még elolvasni, vagy esetleg folytatom a Sissy-sorozatot. Nem tudom. Még meglátom.

Azt hiszem, az elkövetkező időszak, egészen decemberig kb. a sorozatok időszaka lesz. Nem újdonság, imádok sorozatokat nézni, kiváncsian kóstolok bele új sorozatokba is, de most mindent félrerakok, mert ősz=szezonpremierek! Hűű, rengeteg sorozatrészt fogok nézni hetente, most is épp a Grey’s Anatomy új évadának első része szól a háttérben. A héten ugyan már megnéztem sok első részt, de októberhez fogom sorolni a sorozatokat, jó? Nem? Mindegy, mert már megtettem. Ezeket nézem jelenleg a Grey’s Anatomyn kívül: Family Guy, This Is Us, Modern Family, The Big Bang Theory, Young Sheldon és South Park. Amit elkezdtem szeptemberben, azt kicsit halasztom, az Arrowerzum sorozatokat pedig a téli vakációban szedem majd elő.

Nem fogok betervezni semmi filmet, mert lehet, hogy pont azért nincs kedvem soha nézni filmeket, mert muszájból nézem őket. Szóval majd meglátom, mit nézek. Viszont el szeretnék menni moziba, mert rég nem voltam, de hátha hamarosan eljutok oda is. (Zilahon nincs mozi sajnos, azért járok ritkán.)

Postcrossingon nem kértem még címet, de hamarosan fogok. Még mindig utazik 3 képeslapom, és nem értem meg, hogy Németországba miért nem érkezett még meg, pedig máskor átlagosan 10 nap alatt ott volt. Viszont tegnap írtam egy képeslapot egy magyar autista kisfiúnak, akinek hamarosan születésnapja lesz, és nagyon szeret kapni dolgokat postán, úgyhogy holnap anyukám elküldi neki, és remélem, időben oda is ér.

Októberben szeretnék többet foglalkozni a bloggal, előre megírni néhány bejegyzést. Ez könnyen összeegyeztethető a sorozatmaratonnal, amit tervezek, úgyhogy remélem, október az én hónapom lesz. Ha minden igaz, életemben először megyek majd szüretelni is, szóval azt kíváncsian várom. A lakásavató, amit említettem szeptemberben, még nem történt meg, szóval lehet, hogy most kell majd menjünk. Amúgy Kolozsvárra kell majd menjünk, tehát a mozi is szóba jöhet majd. Nem lesz foglalt a szociális életem, viszont igyekszem minél több időt tölteni majd a barátnőimmel, mert túl kevés az idő, amit együtt töltünk, és én szeretem a barátnőimet. És persze, a szokásos X-faktor nézés sem maradhat el, ami közös tevékenység Zolikával.

Mondjuk, ez az utóbbi rész nem feltétlen tervezés, inkább előrelátás, szerintem ezek fognak velem történni októberben. Ti miket terveztek 2017 immár tízedik hónapjára?

Elérhettek engem molyon, snitten, instán, mindenhova küldhettek nekem véleményeket, bejegyzés-ötleteket, beszélhettek velem arról, hogy mi minden történik veletek.

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2017/09/30/havi-osszesitesek-2017-szeptember/

Még több havi terv: https://crissymrn.wordpress.com/category/napjaim/havi-tervek/

Fentebb említett elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Kép: saját

Képszerkesztő, amit használok: https://www.befunky.com

Legyen egy nagyon szép és produktív hetetek! 🙂

Little Things

One thought on “Havi tervek | október 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s