havi összesítések · Uncategorized

Havi összesítések | 2017 szeptember

Halihóó!! 🙂

Hamar eltelt ez a hónap is, és szívesen búcsúzok tőle, mert nem volt életem legjobb hónapja, az is biztos. Nem fogom részletezni, nincs értelme, mert túltettem magam, és innentől remélem, hogy minden rendben lesz.

Igazából olyan furcsa volt ez a hónap, mert jó formán azt se tudom, mit csináltam. Olvastam is, néztem sorozatokat is, megnéztem azt hiszem, egy filmet is, és kb. ennyi. De egyikből sem csináltam sokat. Tényleg nem tudom. Elő kell vegyem a listáimat, mert ugye, molyon és snitten vezetem az elolvasott könyveket és megnézett filmeket és sorozatokat.

A könyvekkel jól haladtam. Két könyvet terveztem be, négyet olvastam el végül. Elolvastam a Nicola Yoon: A Nap is csillag könyvét, amit nagyon szerettem. Elolvastam Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó könyvét, amiről nem akarok beszélni. Elolvastam Brittany C. Cherry: The Air He Breaths című könyvét, amivel kapcsolatosan vegyesek az érzelmeim. És elolvastam Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos teljes trilógiáját, ami nem igazán volt az, amire számítottam. Nem a legjobb eredmény 4 könyv hónap végén, de ahhoz képest, hogy tényleg csak kettőt terveztem be, szerintem ígyis jó.

Befejeztem az Arrowerzumot. Huh. Nem tudom, mit csináljak, kezdjem el nézni az új részeket majd, vagy hagyjam inkább, hogy gyűljön ismét össze. Még meglátom. A többi betervezett sorozattal viszont nem haladtam valami jól. Tulajdonképpen csak a The Vampire Diariest néztem végig, a Gothamből még hátravan kb. fele évad, a The Originals-szal sem nagyon haladok. Sherlockot és az American Gods-ot félre is raktam, mert az előbbit egyáltalán nem néztem, az utóbbiból meg csak egy részt. Nem tudom, a sorozatnézéshez is kell egy hangulat, most meg inkább az olvasásra koncentrálok (kell az 50 könyves plecsni!)

Filmek? Hagyjuk… Egy filmet néztem meg egyedül, a Fast Five-ot, azt is három darabban, annyira nem szerettem. Nem nekem valók az ilyen fajta filmek, na. Zolikával megnéztük a Personal Shoppert, amiről még mindig nem tudom eldönteni, hogy miről akart szólni. Nekifogtam a Samsaranak, de ahhoz is kell egy hangulat, és a Wonder Womant még mindig nem fejeztem be. A többi semmi sem került elő, a Titanicot valamiért egyenesen kerülöm.

Postcrossingról ne is beszéljünk! 5 képeslapból 4 még mindig utazik! 17 napja! Egy képeslap megérkezett Finnországba, és Németországba még mindig nem érkezett meg, pedig oda is hamar szokott megérkezni. Hát akkor vajon mikor ér oda Oroszországba, az Egyesült Államokba és Taiwanba? Nem is merek belegondolni… És a legszomorúbb az, hogy nem kaptam egyet se…

Döntéstek ti el, hogy szerintetek a felsorolt dolgok közül mi volt a kedvencem… Amit nagyon szerettem ebben a hónapban, az a Pinterest volt. Eddig is szerettem, de mostanában ismét sokat böngésztem. És nagyon szerettem a Lidl-ös Milbona joghurtot, a banánosat, amihez vagy egy kis adag gabonapehely is. És az új papucsomat, amit a Pepcoban vettem.

Más mit csináltam? Hát volt két katasztrofális hetem, arról inkább nem beszélek. Voltunk egy szülinapon, az egészen jól telt, turistáskodtunk egy kicsit a városunkban. Ezeket persze mind Zolikával. A főnököm szülinapját is ünnepeltük a cégnél, az egyik legjobb barátnőmét meg két felvonásban ünnepeltük, és tök jó volt. Hazaköltözött az egyik legkedvencebb barátnőm, és egy másik barátnőm is hazalátogatot, úgyhogy most öröm van és boldogság. Fodrásznál viszont nem voltam, de mostmár kénytelen leszek menni. A blog pedig folyamatos alakulóban van. Ja, és jövőre koszorúslány leszek, ha addig nem változik semmi. 🙂 És nézzük Zolikával a magyar X Faktort. Véleményt? Hagyjuk… Nem tudom, miért nézzük. Jaj és a múlt este láttunk egy hullócsillagszerű valamit, de sokkal nagyobb volt, mint egy hullócsillag. De nagyon szép volt.

Amúgy minden jó, ha a vége jó, és a hónap vége már szépen alakult, összességében pedig ismét csak hálát tudok adni mindenért, ami jó az életemben, és mindenkiért, aki az életem része.

Nektek hogy telt a szeptember?

Előző bejegyzés: https://crissymrn.wordpress.com/2017/09/29/f-t-f-friday-top-five-kedvenc-magyar-konyvesblogok/

Még több összesítő: https://crissymrn.wordpress.com/category/napjaim/havi-osszesitesek/https://crissymrn.wordpress.com/category/napjaim/havi-osszesitesek/

Elérhetőségeim: https://crissymrn.wordpress.com/elerhetosegeim/

Képek: saját

Képszerkesztő: https://www.befunky.com/

Szép szombatot mindenkinek! 🙂

Little Things

One thought on “Havi összesítések | 2017 szeptember

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s